Sevgili öğrencilerimiz ve velilerimiz;

Kayıtlarımız 14-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında (30 Ağustos Zafer Bayramı ve hafta sonları hariç) ve sabah 09.00-12.00 ve öğleden sonra 13.00-16.00 saatleri arasında yapılacaktır.

Nis

TÜBİTAK 50. Liseler Arası Araştırma Projeleri Yarışmasında, danışmanlığını Matematik Öğretmenimiz Cahit GÜNEŞ´in yaptığı; İskenderun Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerimiz Mustafa Şit TURĞUT ve Emre YILDIZÇELİK´in hazırladığı "Silindirik Yüzeyli Konkav Prizmalar" adlı projemiz toplam 16679 proje arasından MATEMATİK dalında TÜRKİYE Finalinde 3. olmuştur. Emeği geçen öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Kurum Müdürümüz Murat AYDOĞAN´ın uzun uğraşları sonucunda, ihtiyacımız olan bilgisayarlar temin edildi. Atölyelerimizde kullanılmak üzere 8 adet laptop öğretmenlerimize teslim edildi. Öğretmenlerimiz oldukça mutlu oldular. Yeni eğitim öğretim yılının daha verimli geçmesini temenni ediyoruz ve Kurum Müdürümüze her türlü ihtiyacımızda daima yanımızda durduğu için sonsuz teşekkür ediyoruz.