İskenderun Bilim ve Sanat Merkezi

Mustafa Kemal Mahallesi, 549. Sokak, No 26 İskenderun HATAY
Vizyon
Üstün yetenekli öğrencilerin kendi yeteneklerinin farkında olmalarını ve bunu üst düzeyde geliştirmelerini amaçlayan; modern çağın gereklerine uygun teknolojik donanıma, lider yönetim anlayışına, kaliteli ve kendini yenileyen eğitim kadrosuna sahip; ülkemizdeki ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip eden ve bu gelişmelere olumlu katkıda bulunan geleceğin sanatçılarını, bilim insanlarını, yöneticilerini, liderlerini yetiştirecek nitelikte bir bilim ve sanat merkezi olmak.
Misyon
Üstün yetenekli öğrencilerin temel farklılıklarına ve özelliklerine göre yapılandırılmış proje temelli, yaratıcı, zengin eğitim içerikleriyle birlikte onlara kültürel ve evrensel değerleri kazandırmayı hedefleyen ve onları kendine güvenen, üretken, aklı ve bilimi rehber edinmiş, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, kendinin ve içinde yaşadığı toplumun farkında olan, duyarlı, özverili, azimli ve mutlu bireyler olarak yetiştirmek için yaşantısal eğitim vermektir.
Öğretim Şekli :Üçlü Öğretim
Başlama : 08:30 Bitiş : 20:00
Merkezi Isıtma Kalorifer
Kurumumuz İskenderun Merkezdedir. Hatay Merkeze 61 Km uzaklıktadır.