Webinar Media Literacy and Disinformation

WEBINAR MEDIA LITERACY AND DISINFORMATION

22-05-2021

Kurumumuz Teknoloji ve Tasarım öğretmeni Nermin Acar ve Byf öğrencilerinin 3 farklı ülkeden 9 okulla birlikte yürüttüğü"Media Literacy and Disinformation Hunters adlı eTwinning projesi kapsamında "Doğru haber ve yanlış haberi nasıl ayırt edebiliriz "konulu söyleşi İHA ve TRT Haber muhabiri Sayın Mevlüt BAYRAKTAR ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.Beyin fırtınası ile başlayan etkinliğimiz Mevlüt BAYRAKTAR tarafından detaylı bir şekilde doğru haber ve sahte haber arasındaki farklılıklara değinerek,örnekler gösterilerek devam etmiştir.Söyleşi sonrasında öğrencilerden gelen sorular yanıtlanarak söyleşi sona ermiştir.Öğrencilerin edindikleri bilgilerden yola çıkarak Web 2.0 aracı olan KAHOOT uygulaması ile öğrenciler arasında küçük bir yarışma gerçekleştirilmiştir.Sayın Mevlüt Bayraktar'a değerli bilgilerini bizlere ve öğrencilerimize aktardığı için teşekkürü bir borç biliriz.
22-05-2021
Yayın: 22.05.2021 - Güncelleme: 22.05.2021 20:50 - Görüntülenme: 177